Rik på pengar

Spel om pengar som arbete

En del drömmer om att bli världsbäst på fotboll. Kunna spela som stjärnorna. Andra vill bara kunna leva lite friare. Åka på lång semester. Dra till Monaco och spela Poker eller enarmad bandit på Casino Royal. En del gillar kanske helt enkelt tanken att få bada i pengar. För att kunna förverkliga sina drömmar om pengar finns en del genvägar.

Genvägen är spel. Närmare bestämt spel online. Så oavsett om man vill göra något av alla de saker som nämnts ovan eller om man bara vill bada i Red Bull-vodka i ett alldeles eget bubbelbadkar finns möjligheten alltid där ute. Det är bara att satsa allt man har och sträcka ut sin arm och gripa tag i ödet. Ödet är just i detta fall i potten. Den pott drömmar förtjänar. Det är bara att spela spelet rätt och lägga de bästa av de kort man har på handen. Insatsen är helt enkelt viljan att förverkliga dessa drömmar. Nu är det ju inte alla spel om stora pengar som ligger på internet. Man kan ju alltid spela poker om pengar tillsammans med ett gäng riktiga människor runt ett riktigt bord. Men ibland kanske man har en lång väg till sina vänner. Vissa kanske inte har några vänner att spela poker med. Medan andra har spelat bort sina vänner i spel.

Hur många vänner man än har är det i alla fall väldigt bekvämt att sitta hemma vid datorn och spela. I sina rosa Crocs kan man sitta bekvämt på sängkanten och höja insatsen till något spel på nätet. Kanske med en pent house-svit i Las Vegas i fantasin. Eller det där badkaret med sin favoritdrink. Ju skickligare spelare man är desto mer belönas man på internet. Webben är nämligen full av nybörjare som fullkomligt tigger om att bli av med sina insatser till någon med lite skicklighet.

Lycka till!

Om du har problem med spelmissbruk bör du avstå från all sorts spel och dobbel och söka hjälp!