Nintendo, ett klassiskt spel

Det finns spel, och så finns det spel. Och visst är det så att det är en smaksak, men självklart finns det några spel som faktiskt sticker ut.

Nintendo 8-bit-kassetterEtt spel som alltid tagit mycket plats är Nintento, och vi minns nog alla första gången vi upplevde spelet, eller hur? Det var i början av 1990-talet som det verkligen slog, och man som spelälskare fick chansen att verkligen spela. Och nu mera finns det flera olika typer av nintendospel att njuta av, det kan handla om allt från den klassiska Game boy eller det nyare  Nintendo Wii som är en stationär konsol som kan fyllas av mängder av roliga spel. Självklart kostar det en del att köpa de här spelen, men det går faktiskt att hitta billigt om man bara letar. Fyndiq är en sajt på internet som säljer saker till ett billigare pris och de har bland annat en kategori för just Nindendo. Där kan du hitta spel och annat bra till ett billigare pris. Gå in och kolla  på: http://fyndiq.se/brand/nintendo/ om du är intresserad. Så här står det om Fyndiq på twitter:

När e-handel är som enklast!

Och det är verkligen sant, så gå in och kika där om du är intresserad av att köpa Nintendospel, eller någonting annat billigt om det skulle vara så. För den som verkligen vill njuta av en bra spelkväll rekommenderas verkligen Nintendo, och gärna flera olika modeller eftersom alla har olika charm. Viktigt är det att våga blanda nytt med gammalt, för det är då du får den bästa spelupplevelsen.