Buda i en öresauktion

För alla er gamla spelare där ute så har det äntligen kommit ut en ny spännande grej. Eller ny och ny, egentligen så kan man ju säga att denna typen av spel har funnits i alla tider, men nu i en lite mer modern tappning. Och det jag talar om är att buda i en öresauktion, vilket kanske inte kan räknas som ett klassiskt spel där man gamblar om pengar. Men faktum är att processsen i sig påminner väldigt mycket om just betting eller liknande.

Och med tanke på alla de spelen som finns där ute, så kan det ju inte vara fel med ett till i skaran?Ssärskilt om man redan har provat på det mesta vad gäller spel, så kan det ju faktiskt vara spännande att prova på något nytt för en gångs skull. För om man någon gång i framtiden vill bli en spelexpert, så gäller det ju att ha koll på den stora marknaden. Och det enda sättet att få koll på det är ju just att prova på allting som finns där ute.

Skillnaden vid öresauktioner är dock att du budar på en pryl av något slag, och bara med en ören. Lite annorlunda än en vanligt budgivning det vill säga. Så är du sugen på att prova något nytt, tveka inte att buda på.